ΜΠΛΕΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Β1′ Βόρειος Τομέας Αθηνών

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΛΕΤΣΗ

Μεγάλωσα στην Αθήνα κι έχω ένα γιό 15 ετών. Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και μιλώ Αγγλικά.
Υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Συμμετείχα, όπως προβλέπει το πατριωτικό αίσθημα και καθήκον, στην ενδεχόμενη εισβολή του Σισμίκ το 1987 στη Μυτιλήνη με μάχιμο άρμα.

Από το 1988 συμμετέχω στην αγορά εργασίας. Εργάστηκα σε ιδιωτικές  εταιρείες ως υπεύθυνος πόστου. Ήμουν συνεπής και ηθικός. Τα κατάφερα. Το 2000 εργάστηκα ως υπεύθυνος σε αντιπροσωπεία της B.M.W και μετέπειτα ως υπεύθυνος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην VW. Από το 2005 βρίσκομαι στο χώρο του αυτοκινήτου στη δική μου επιχείρηση με εξειδίκευση στα μεταχειρισμένα οχήματα. Επίσης, ασχολούμαι με την εισαγωγή και εξαγωγή μεταχειρισμένων οχημάτων καθώς και με χρονομισθώσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Η εμπειρία είναι μεγάλη κι ο λόγος είναι ότι πρέπει να προσφέρεις το καλύτερο δυνατόν στον αγοραστή, διέποντας τη κάθε συνεργασία με οικονομικές προτάσεις προς όφελος του πελάτη. Στηρίζω όλο το πρότζεκτ κάθε συναλλαγής με ηθικό πρόσημο. Είναι κάτι που συμφέρει όλους μας.

Πολιτευτής για πρώτη φορά από το 2017, όπου κατάλαβα ότι οι πολιτικοί ασχολούνται μαζί μου, ψηφίζοντας νομοσχέδια που μόνο ανάπτυξη και ευημερία δεν φέρνουν στο χώρο του μικρού ελεύθερου επαγγελματία. Έχω ως σύγκριση κάθε συναλλαγή που κάνω χρόνια τώρα  στην Ευρώπη σε διάφορες σοβαρές χώρες και πάντα είχα ένα ερωτηματικό.
Γιατί αυτοί τα καταφέρνουν ενώ εμείς για τα αυτονόητα ονειρευόμαστε. Αγωνίζομαι με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ και την Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα υψηλά ιδεώδη τους, για μια σύγχρονη σοβαρή  Ελλάδα. Δεν θέλω να βρεθώ κι εγώ κάποια στιγμή στο αεροδρόμιο να χαιρετάω το παιδί μου, προκειμένου να βρει την τύχη του σε άλλες χώρες.

Έχω μιλήσει με εκατοντάδες δημιουργικούς Έλληνες στην ξενιτιά κι όλοι έχουν την ίδια απάντηση.
Θέλουμε  να ζήσουμε στη χώρα μας, αλλά δεν γίνεται. Θα συνεισφέρω με την επαγγελματικότητά μου, τις γνώσεις μου και τις δυνάμεις μου εθελοντικά μήπως και πούμε κάποια στιγμή στα παιδιά μας: Τα καταφέραμε.

Στηρίξτε την προσπάθειά μου, η οποία αντλεί δύναμη από την αγάπη μου για την Ελλάδα κι έχω ένα προαίσθημα ότι μαζί θα τα καταφέρουμε.