ΧΑΛΟΦΤΗ ΑΙΜΙΛΙΑ

Β3’ Νότιος Τομέας Αθηνών

 

Η Αιμιλία Χαλόφτη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Μέγαρα Αττικής.

Είναι έγγαμη και έχει μια κόρη 22 ετών, τελειόφοιτη παιδαγωγικού τμήματος ΕΚΠΑ. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμετολογίας. Έχει παρακολουθήσει Business seminars στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας και Διοίκηση Επιχειρήσεων του KARIERA.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών επιστημονική σύμβουλος και επικεφαλής δημοσίων σχέσεων σε γνωστό Κέντρο Επιστημονικής Ιατρικής & Αισθητικής.

Διατέλεσε 8 έτη γραμματέας Νομάρχη Δυτικής Αττικής και 3 έτη ιδιαιτέρα Δημάρχου Μεγαρέων.

Το 2013 ίδρυσε την εταιρεία Pr. PromoEvents (Οργάνωση Εκδηλώσεων και Marketing- Social Media – TV), όπου διευθύνει έως σήμερα.

Άφησε το στίγμα της στο χώρο των επιδείξεων μόδας, διοργανώνοντας σε όλη την Ελλάδα.
Συμμετέχει στο Make A Wish (Κάνε Μία Ευχή Ελλάδος) ως εθελόντρια και διοργανώνει φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για τον οργανισμό, καθώς επίσης και για τη «Φλόγα» ( Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια).

Παράλληλα το 2017 παρουσίασε τη δική της τηλεοπτική ψυχαγωγική εκπομπή.
Είναι φυσιολάτρης, της αρέσει το διάβασμα, η γυμναστική, τα ταξίδια και οι θετικοί άνθρωποι.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΙΜΙΛΙΑΣ ΧΑΛΟΦΤΗ

Πιστεύω στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, γιατί είναι μια ισχυρή προσωπικότητα και είμαι σίγουρη ότι μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα να μπει στο σωστό δρόμο. Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συμβάλλω κι εγώ, γι’ αυτό και είμαι υποψήφια στο κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ- ΑΦΡΟΦΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. Για ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει σε όλους μας. Άλλωστε, με επιμονή και σκληρή δουλειά κανένας στόχος δεν είναι ακατόρθωτος.