ΚΑΛΟΥΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Αχαΐα

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΟΥΤΣΗ ΣΠΥΡΟΥ

Ο Σπύρος Καλούτσης γεννήθηκε το 1982 στο Χολαργό Αττικής, μεγάλωσε και διαμένει στο Γαλάτσι και κατάγεται από το Αίγιο Αχαΐας. Μετά την αποφοίτησή του από το Γενικό Λύκειο, σπούδασε και αποφοίτησε από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου ως Μηχανικός Ε.Ν. και υπηρέτησε ως Γ’ και Β’ Τάξης Μηχανικός σε Ποντοπόρα πλοία.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ως Μηχανικός / Ηλεκτρολόγος σε Βοηθητικά Πλοία.

Σπούδασε και Αποφοίτησε ως Μηχανολόγος Τεχνολόγος Βιομηχανίας από το Fanshawe College στο Οντάριο του Καναδά, όπου και εργάστηκε σε ανάλογη θέση σε παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα και στον Καναδά.

Την παρούσα στιγμή εργάζεται ως Μηχανικός Υποστήριξης και Επισκευής Μηχανημάτων στον Ιδιωτικό τομέα. Έχει λάβει μέρος σε σειρά σεμιναρίων με αντικείμενο την μηχανολογία, την κατάσβεση πυρκαγιών και τις διαπροσωπικές σχέσεις και συμπεριφορές. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την μελέτη και συγγραφή ιστορικών βιβλίων και με την ορεινή πεζοπορία.

Πολιτικά δραστηριοποιήθηκε στη Νεολαία της Εφημερίδας “Στόχος” κατά τα νεανικά του χρόνια και από το 2018 στον Εθνικό φορέα Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών). Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Φορέα Κ.Υ.Μ.Α. (Κίνημα Υπέρ Μνήμης Αξιών) Ελληνισμού και είναι Υπεύθυνος Τύπου του Φορέα.

“Η απόφασή μου να είμαι υποψήφιος, στηρίζοντας την ΠΑΤΡΙΔΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ στις επερχόμενες εκλογές, προέρχεται από την ταύτιση των Αρχών και Αξιών μου με τις προγραμματικές θέσεις του συγκεκριμένου κόμματος και την πολιτική φρεσκάδα που αποπνέει η ηγεσία της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Η συμμετοχή στην πολιτική δράση θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο βήμα για κάποιον που δηλώνει Εθνικιστής, έχει αγωνία για την τύχη του Έθνους και της Φυλής του, ανησυχεί για την ευημερία των Ιθαγενών της Ελλαδικής Γης, προασπίζει, διαφυλάττει και μεταλαμπαδεύει την Πανάρχαια Ιστορία του και τις Αξίες που πρεσβεύει.” – Σπύρος Καλούτσης.