ΚΑΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑιτωλοακαρνανίαΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΝΙΟΥ

Γεννήθηκα στο Αγρίνιο το 1992 και μεγάλωσα στο Μεσολόγγι, έχοντας ρίζες από τους γονείς την ορεινή Ναυπακτία, όπου υπάρχει μεγάλη ιστορία στα γεγονότα της ελληνικής επανάστασης του 1821, με κορυφαία την έξοδο του Μεσολογγίου, όπου έγινε στις 10 Απριλίου το 1826. Στη συνέχεια, μετέβηκα στην Πρέβεζα, όπου φοίτησα με επιτυχία στην Ακαδημία Εμπορικού ναυτικού, Σχολή Πλοιάρχων. Για μερικά χρόνια εργάστηκα σε πλοία, μέχρι που κλήθηκα να εκπληρώσω τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως δίοπος στο πολεμικό ναυτικό, στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, στη Λέρο και στη Ρόδο!

Η αγάπη μου για τον τουρισμό με οδήγησε να ασχοληθώ με τα σκάφη αναψυχής, ενώ παράλληλα ξεκίνησα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο τμήμα Master Business Administration of Global Shipping, στο University of Derby.

Ξεκίνησα να ασχολούμαι ως ενεργός πολίτης με την πολιτική από τα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης και παράλληλα, χωρίς πολλά μέσα και με ίδιες δυνάμεις, δημιούργησα μια κοινότητα στο διαδικτυακό ιστότοπο Facebook.

Ο λόγος που θέλησα να γίνω μέλος και να κατέβω υποψήφιος, είναι οι κοινές απόψεις για τα αυτονόητα και μόνιμα δικαιώματα της πατρίδας μας. Η ελευθερία, η ανεξαρτησία, η αυτονομία και η πίστη στις αξίες μας: Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Μας ενώνει για έναν αγώνα για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον στις επόμενες γενιές, όπου θα μάθουν τις αξίες τις πατρίδας μας και θα μιλούν με υπερηφάνεια για όλους τους ήρωες που έχει το έθνος μας!