ΚΟΥΔΟΥΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Β2′ Δυτικός Τομέας Αθηνών

 

ΔΗΛΩΣΗ NEKTAΡIOY KOYΔOYNH

Ο Νεκτάριος Κουδούνης γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής το 1969 από γονείς βιοπαλαιστές. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ GR T POPA IASI Ρουμανίας και αμέσως μετά ακολούθησε την μετεκπαίδευσή του στην ειδικότητα Αθλητιατρικής, έχοντας ήδη από τα πρώτα του βήματα το κάλεσμα στις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου της πατρίδας μας.

Η καριέρα του ξεκίνησε από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελπίδων, το 1998, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου η Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου κατέκτησε την 2η θέση.

Ακολούθησε καριέρα 25 ετών προσφέροντας υπηρεσίες Ιατρικής Κάλυψη σε Ποδοσφαιρικούς Αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπου συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Παρακολούθησε την 2η ειδικότητα της γενικής ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο Αθηνών, τμήμα επειγόντων περιστατικών, όπου και διατελεί καθήκοντα παρατασιακού ιατρού .

Με ιδιαίτερη τιμή αποδέχτηκε το 2018 την θέση του επίτιμου Μέλους της UNICEF Νοτίων Προαστίων για την προσφορά του στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ενώ από το 2016 έχει ιδρύσει την Ποδοσφαιρική Ομάδα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου ΑΘηνών, η οποία κάθε χρόνο πραγματοποιεί δεκάδες Φιλανθρωπικούς Αγώνες ανά την Ελλάδα, προσφέροντας βοήθεια σε τρόφιμα και ένδυση στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων της πατρίδας μας και στους άστεγους και άπορους συμπολίτες μας.

Το 2016 -2017 διετέλεσε εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού Περιστερίου.

Εξαιτίας των γεγονότων που προέκυψαν στην Ε2 Πειραιά το 2017 μετά από εξέγερση των μεταναστών και βάζοντας σε κίνδυνο ζωές Μελών του Ερυθρού Σταυρού και των Λιμενικών, δήλωσε την παραίτηση του από τον Ερυθρό Σταυρό.

Το 2018 συμμετείχε ενεργά ως ιατρός στην περίθαλψη των Εγκαυματιών στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, εκτελώντας το συγκεκριμένο καλοκαίρι την τρίμηνη εκπαίδευσή του στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης.

Ομιλεί πέντε γλώσσες: Αγγλικά ,Γαλλικά , Ρουμανικά Ιταλικά και Ρωσικά και έχει έναν ανήλικο γιο ηλικίας 12 ετών.