ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Β1΄ Βόρειος Τομέας Αθηνών

ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΛΑΠΠΑ

Ονομάζομαι Σπυρίδων Λάππας και είμαι 27 ετών γεννηθής εν έτη 30/3/1996 στην Αθήνα με καταγωγή από την Πύλο Μεσσηνίας και Τεγέα Αρκαδίας. Ο πατήρ μου είναι διευθυντής χειρουργός ογκολόγος στην Αθήνα και η μήτηρ μου καθηγήτρια γυμναστικής σε δημοτικό σχολείο  στην Αθήνα.

Είμαι απόφοιτος του 113ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών με άριστα  10 ,του γυμνασίου της Παιδαγωγικής Πρωτοπορίας Βαρυμπόμπης με  18,6 και  του 1ου  Γενικού Λυκείου Γαλατσίου με 18,9  ΜΟ.

Αργότερα συνέχισα τις σπουδές μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα πολιτικών επιστημών και ιστορίας  το 2014 και τις περάτωσα το 2018 με 7,9 ΜΟ και κατεύθυνση επιλογής μαθημάτων την πολιτική επικοινωνία και το political marketing- agenta building and setting.

Ύστερα παρακολούθησα επί δύο συναπτά έτη το πρόγραμμα νομικής του city unity college ως μετεκπαίδευση στα νομικά θέματα και  εκεί εξελέγην  πρόεδρος φοιτητικού συλλόγου το 2021–2022.

Ομιλώ και την Αγγλική γλώσσα .

Από το 2014 ήμουν μέλος της ΔΑΠΝΔΦΚ Παντείου και μέλος της ΟΝΝΕΔ μέχρι το 2018 που τελείωσα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ασχολούμαι ενεργά με τον εθελοντισμό για αυτό από τα 18 μου έτη ήμουν μέλος και πρώην πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής  του Rotaract Club of Athens υπό την αιγίδα του International Rotary , εκεί συμμετείχα σε πλήθος δράσεων προς τους έχοντες ανάγκην και αυτήν την στιγμή είμαι ενεργό μέλος του Rotary .

Στα 26 έτη μου το 2022  συνέχισα τον εθελοντισμό γίνοντας μέλος της λέσχης Lions club of Kifisia Anne Sullivan και την ίδια χρονιά ανεπλήρωσα την θέση του Κοσμήτορα μετά την απουσία της πρώην Κοσμήτορος.

Πιστεύω ακράδαντα στο θεσμό της αλληλοβοήθειας και συνεργασίας προς υπερκέραση των προβλημάτων της Ελληνικής κοινωνίας!

Πιστεύω δε  πως την λύση στα σημερινά προβλήματα της Ελλάδος θα την δώσουν οι δημοκρατικές πατριωτικές δεξιές  παρατάξεις που έχουν σαν πρότυπο την ορθοδοξία, τα ιδανικά του  Ελληνισμού και την ορθή λογική ως τρόπο σκέψης, για αυτό κατεβαίνω υποψήφιος με την  Πατρίδα της Αφροδίτης Λατινοπούλου καθώς χαίρομαι να συμβάλω μαζί με μια γνήσια ορθόδοξη Ελληνίδα κόρη στην σωτηρία  της πατρίδας και στην διαβίωση της ορθοδοξίας και του Ελληνισμού!

Ώστε η χώρα μου να είναι κέντρο πολιτισμού και παράδειγμα προς μίμηση από άλλες χώρες και πρωτίστως με σεβασμό στην Ελληνίδα και στον Έλληνα πολίτη που προσφέρουν τόσα για την χώρα αλλά διαρκώς είναι παραγκονισμένοι  και ξεχασμένοι από τους Έλληνες διοικούντες!

Ζητώ ενθέρμως την στήριξη σας στην εκλογική περιφέρεια της Β1  Αθηνών βόρειος τομέας  προς υλοποίηση των ονείρων μιας νεολαίας που δεν σταματά να ελπίζει για το καλύτερο της Ελλάδος!

Με εκτίμηση,

Σπυρίδων Ηλίου Λάππας