ΜΑΓΓΕΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Β’ Θεσσαλονίκης

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΓΓΕΝΑΚΗ

Ο Παναγιώτης Μαγγενάκης είναι 41 ετών, κάτοικος Επανομής του νομού Θεσσαλονίκης.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών της σχολής θετικών επιστημών του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Ε.Α.Π. στον τομέα των εφαρμοσμένων μαθηματικών, με ειδίκευση στην ασαφή λογική (Fuzzy negations, fuzzy implications and applications). Τέλος, σημειώνεται ότι έχει κάνει και σπουδές δημοσιογραφίας στο Δ.Ι.Ε.Κ. Επανομής στο αντικείμενο «Δημοσιογραφία, συντάκτες και ρεπόρτερς».

Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια εκπαιδευτικών, διδάσκει από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής του στο πανεπιστήμιο, αποκλειστικά στον ιδιωτικό τομέα, είτε ως ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, είτε ως καθηγητής σε ιδιαίτερα μαθήματα .

Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία σε τοπικά έντυπα (Τα νέα του Θερμαϊκού), όπως και με την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών (πρωινό σαβ/κου στον ROCK RADIO 104.7).

Έχει βραβευθεί 3 διαδοχικές χρονιές από τον Δήμο Θερμαϊκού για την προσφορά του στην οργάνωση, λειτουργία και διδασκαλία του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου. Επίσης, έχει βραβευθεί από τοπικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (Ατρόμητος Πλαγιαρίου, Γερμανική αθλητική ακαδημία κ.α.) .