Ο παιδοβιαστής Σειραγάκης και ο Ποινικός Κώδικας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Ο παιδοβιαστής Νίκος Σειραγάκης ασέλγησε σε 36 ανήλικα παιδιά, καταδικάστηκε με 401 χρόνια κάθειρξη και στα 10 χρόνια αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σειραγάκης καταδικάστηκε για βαρύτατα εγκλήματα κατά ανηλίκων σε 401 χρόνια κάθειρξης, που με τη συγχώνευση έγιναν 220 και που σε πραγματικά χρόνια έκτισης μειώνονται σε 25 και τελικά σε 20 με τον νέο ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ. Στα τέλη Απριλίου του 2020 είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές των Γρεβενών, όμως λίγες ημέρες αργότερα συνελήφθη για παραβίαση των όρων της αποφυλάκισης (!) και οδηγήθηκε στις φυλακές μέχρι χθες.

Αυτός ο ανώμαλος εγκληματίας τώρα κυκλοφορεί ανάμεσά μας, είναι ελεύθερος κανονικά.

Καταργήστε και τις φυλακές, καταργήστε και τους νόμους, αφήστε και τους εγκληματίες έξω ελεύθερους να αναπνέουν καθαρό αέρα, δεν υπάρχει νόημα. Για ποιο λόγο να υπάρχουν νόμοι, να υπάρχουν φυλακές, για ποιο λόγο όλοι οι υπόλοιποι να είμαστε νομοταγείς?

Τι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος απ’το να ασελγήσει σε 36 ανήλικα?

Με τον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ (ν4619/2019) το ανώτατο όριο πρόσκαιρης κάθειρξης περιορίστηκε από τα 25 έτη στα 20.

Αυτές είναι οι παθογένειες στη χώρα μας.

40 χρόνια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιτρέψει ένα νομικό πλαίσιο που ουσιαστικά αφήνει τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ανέμελοι και ελεύθεροι ανάμεσά μας.

« Η ΝΔ, όπως είχε δεσμευθεί, ΘΑ αλλάξει όλα τα προβληματικά άρθρα του νέου Ποινικού Κώδικα τις αμέσως επόμενες ημέρες». Αυτή ήταν η επίσημη δέσμευση της ΝΔ τον Ιούλιο του 2019. 4 χρόνια μετά, παραμένουν ψεύτες, ανίκανοι και αδιάφοροι.

 

ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ?

Η μόνη επιλογή στις επόμενες εκλογές στις 21 Μαΐου, είναι ΠΑΤΡΙΔΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.

 

Δείτε το σχετικό video με το θέμα που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instageam η Αφροδίτη Λατινοπούλου:

latinopoulou-poinikos kwdikas-seiragakis

 

Πάμε

να αλλάξουμε την Ελλάδα!

 

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ