ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Μεσσηνία

 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Γεννήθηκα στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας τον Φεβρουάριο του 1962. Στην πόλη που γεννήθηκα, έβγαλα το δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο. Είμαι έγγαμος και έχω δύο κόρες. Εργάστηκα στην εταιρεία ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. για 25 χρόνια ως υπεύθυνος ανάπτυξης αγορών με επιτυχία. Κατά την διάρκεια της εργασίας μου εκεί, παρακολούθησα πολλά σεμινάρια προώθησης πωλήσεων και διαχείρισης – αξιολόγησης οικονομικών δεδομένων. Η φύση της εργασίας μου που ήταν εξωστρεφής, με έφερε σε επαφή με μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και επιχειρηματιών και με το σύνολο των προβλημάτων της Ελληνικής Οικονομίας.

Μπήκα στον πολιτικό χώρο της ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, διότι οι θέσεις μας αντανακλούν τις ανάγκες της χώρας μας και της οικονομίας της, όπως τις είδα μέσα από την επαγγελματική καριέρα μου. Είναι βαθιά μου πεποίθηση το σύγχρονο κράτος με ανοιχτές δομές και δημιουργική κουλτούρα, που θα επηρεάζει αντίστοιχα την κοινωνία. Πιστεύω ότι βασικό στοιχείο της πολιτικής δράσης πρέπει να είναι ο φιλελευθερισμός, διότι αυτός παράγει ανάπτυξη, έναντι της ασύνταχτης και ευκαιριακής κρατικής παρέμβασης, που δημιουργεί παρασιτισμό, στρεβλώσεις και ανάπτυξη μόνο της υπανάπτυξης. Συνέπεια αυτού είναι να αναπτύσσεται η χώρα, αλλά με πολύ αργό ρυθμό, ο δε εκσυγχρονισμός της να γίνεται με ακόμα πιο αργό ρυθμό, κάτι που είναι μεγάλο πρόβλημα, ιδίως έναντι των ανταγωνιστών της. Η μεγάλη βραδύτητα, που έχει γίνει εγγενές χαρακτηριστικό της δομής της χώρας μας, το αντιλαμβάνεται πρώτη από όλους η νεολαία μας, που ξενιτεύεται για να χτίσει αξιοπρεπώς τη ζωή της, αφού εδώ δεν υπάρχουν σοβαρές προοπτικές για αυτή.

Ως υποψήφιος της ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ  θα προσπαθήσω να μεταφέρω σε κάθε σπίτι, ει δυνατόν, το μήνυμα της ανάγκης για μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για τη χώρα μας και το λαό της, ώστε να γυρίσουν πίσω τα παιδιά μας και η χώρα μας να μπει σε πορεία προόδου και ευημερίας.