ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

Β2′ Δυτικός Τομέας Αθηνών

“Ονομάζομαι Αντώνης Ιωάννου είμαι εργαζόμενος στην Αεροπορική βιομηχανία ως σύνοδος εδάφους. Γεννήθηκα στις 21 Φεβρουαρίου 1994 στην Αθήνα .

Γιατί υποβάλλω υποψηφιότητα με το ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.; Διότι είναι ένα αληθινά δεξιό, συντηρητικό, αστικό κόμμα με αρχές και ιδανικά για την Πατρίδα, την Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία. Με προτεραιότητα τον Έλληνα και την Ελληνίδα.

Γαλουχήθηκα από την οικογένεια μου να ως ενεργός πολίτης, με τις αρχές του εθελοντισμού, την αγάπη προς την Πατρίδα και την Θρησκεία.

“Η ισχύς εν τη ενώσει” υπήρξε ο οικογενειακός μας κανόνας , από την στιγμή της ενηλικίωσης μου είχα έντονη δραστηριότητα στην πολιτική σε τοπικό επίπεδο αλλά και κεντρικό με 2 υποψηφιότητες δημοτικού συμβούλου σε Νέο Ηράκλειο το 2014 και στην Νέα Σμύρνη το 2019 . Στην κεντρική πολιτική σκηνή ως μέλος πενταμελούς συμβουλίου τοπικής ΟΝΝΕΔ στην Νέα Σμύρνη , μέλος σε γραμματείες στην Νέα Δημοκρατία .

Ύστερα από την απογοήτευση καθώς οι αξίες της Πατρίδας Θρησκείας και οικογένειας χάθηκαν από την Νέα Δημοκρατία και άρχισε η στροφή της ηγεσίας προς το κέντρο με ώθησαν να απομακρυνθώ .

Η απόφαση για συστράτευση με το ΠΑΤΡΙ.Δ.Α ήταν η ξεκάθαρη πατριωτική φωνή , ως νέος και εργαζόμενος στην βαριά βιομηχανία της χώρας τον Τουρισμό δεσμεύομαι στην ενδυνάμωση της φωνής των νέων , την προσπάθεια για να δημιουργηθούν συνθήκες έτσι ώστε το brain drain να σταματήσει και να αρχίσει η επιστροφή των νέων που έφυγαν πίσω στην πατρίδα. Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος πως το ΠΑΤΡΙ.ΔΑ και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μπορεί να οδηγήσει την χώρα εις αυτόν τον σκοπό.”