ΤΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πέλλα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

O Δημήτρης Τούντας, γεννημένος στα Σπάτα Αττικής μετά την αποφοίτησή του από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στην αγορά εργασίας ανελλιπώς μέχρι σήμερα κι έχει αποκτήσει την εμπειρία των κοινωνικών και πολιτικών πεπραγμένων της χώρας, από τα οποία επιεικώς έχει απηυδήσει, όπως κάθε Έλληνας και Ελληνίδα που πρεσβεύει τα εθνικά και πατριωτικά ιδεώδη.

Η δε επαγγελματική του προσφορά ως εκπαιδευτής στον τομέα της άθλησης και δη στον ιδιαίτερο χώρο των γηπέδων χρωματοσφαίρισης, είχαν σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του στην επικοινωνία με γονείς και παιδιά, καθώς και στον προβληματισμό του, όσο αφορά το μέλλον των ελληνοπαίδων ως αυριανών πολιτών.

Η εθνική και πατριωτική του αντίληψη, καθώς και η πεποίθησή του ότι η χώρα κυβερνάται από ελλειμματικές και ανεπαρκείς ηγεσίες, τον οδήγησε στην συσπείρωση του ΚΥΜΑτος Ελληνισμού, διότι έχει την βεβαιότητα πως όταν το ΚΟΙΝΟΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν συμμετέχει δυναμικά στην αλλαγή των κακώς κειμένων, τότε θα κυβερνάται από τους χειρότερους. Στο Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού εντάχθηκε κατά την ίδρυσή του, το 2021, και εκτελεί χρέη Υπεύθυνου Τύπου του φορέα.