Υποψήφια στην Α’ Αθηνών με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ η Σοφία Τζουμερκιώτου

Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ καλωσορίζει θερμά τη Σοφία Τζουμερκιώτου και την ανακοινώνει ως υποψήφια βουλευτή της στην Α’ Αθηνών.

Η Σοφία Τζουμερκιώτου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1977 και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους Αθήνας όπου και τελείωσε το σχολείο.

Σπούδασε Περιβαλλοντική Βιολογία στο Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ (BSc Environmental Biology) και κατόπιν, μεταπτυχιακά, Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ του Ηνωμένου Βασιλείου (MBA Business Administration). Ζει μόνιμα στο Σάντερλαντ του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1996.

Εργάζεται στα βασιλικά ταχυδρομεία του Ηνωμένου Βασιλείου (Royal Mail) ως υπεύθυνη της Μονάδας Διαχείρισης Διευθύνσεων (Address Management Unit – AMU).

Έχει διατελέσει προηγμένος σύμβουλος πελατών των βασιλικών ταχυδρομείων. Μιλά ελληνικά, αγγλικά και κατέχει βασικές γνώσεις ισπανικών.

Η αγάπη της για την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, καθώς και τα προβλήματα που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία, την προέτρεψαν να ενταχθεί στον πολιτικό φορέα Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού (Κίνημα Υπέρ Μνήμης Αξιών Ελληνισμού) ως ιδρυτικό στέλεχος από το έτος 2021. Στο φορέα κατέχει τη θέση Υπεύθυνης και Παρουσιάστριας διαδικτυακών εκπομπών.

 

Την υποδεχόμαστε με χαρά και της ευχόμαστε καλή δύναμη στον αγώνα της στη Φωκίδα!

 

 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ