Υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ η Σωτηρία Κατρανίδου

Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ καλωσορίζει την Σωτηρία Κατρανίδου και την ανακοινώνει με χαρά ως υποψήφια βουλευτή της στην Α’ Θεσσαλονίκης.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΤΡΑΝΙΔΟΥ

Γεννήθηκα το 1969 στη Κοζάνη. Αφού αποφοίτησα από την σχολή PANSiK με ειδικότητα Visual Merchandising, στήσιμο βιτρίνας καταστημάτων και ενδυματολογία, συνεργάστηκα με 2 παραγωγές, την «Κυριακή στο Χωριό» και «ILab» της ΕΡΤ3, με το κανάλι της Βεργίνας, το FLASH τοπικό κανάλι της Κοζάνης, καθώς και με το διαδικτυακό κανάλι GrDiscovery ως ενδυματολόγος. Μου άρεσε το κομμάτι της επικοινωνίας με τον κόσμο από μικρή ηλικία, και γι’ αυτό το λόγο συνδύασα την αγάπη μου για την μόδα και την επικοινωνία κάνοντας περιστασιακά ραδιοφωνικές εκπομπές με την Μαρία Σαμολαδά στον realfm.

Παράλληλα, με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη και την φιλανθρωπία, συμμετείχα σε Fashion Show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όπου είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με την Σήλια Κριθαριώτη και τον Λάκη Γαβαλά.

Έχω εργαστεί σε καταστήματα στο τμήμα των πωλήσεων και στήσιμο καταστημάτων και βιτρίνας για 15 χρόνια. Έχω τρία παιδιά τον Διονύση, τον Νίκο και την Μερόπη-Αθηνά.

 

Την υποδεχόμαστε θερμά και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Α’ Θεσσαλονίκης!

 

 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ