Υποψήφια στην Β1΄ Βορείου Τομέα Αθηνών με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ η Εύη Βατίδου

Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ καλωσορίζει την Εύη Βατίδου και την ανακοινώνει με χαρά ως υποψήφια βουλευτή της στην Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΗΣ ΒΑΤΙΔΟΥ

Έχω σπουδάσει κλασσικό μπαλέτο από την ηλικία των οκτώ. Πήρα το δίπλωμα για την διδασκαλία κλασικού μπαλέτου από το υπουργείο πολιτισμού. Έχω χορέψει και στο θέατρο Ηρώδου Αττικού στην Ακρόπολη.

Διαθέτω πιστοποίηση σπουδών δημοσιογραφίας.

Είμαι μητέρα δύο ενήλικων παιδιών 18 και 21.

Ξεκίνησα να εργάζομαι στον τομέα της μόδας με διάκριση Miss Hellas 1999, εργάστηκα σε περιοδικά, δίκτυα ενημέρωσης, της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας γενικότερα. Έχω συνεργαστεί με όλα τα πανελλαδικά και τοπικά κανάλια της Ελλάδος.

Με διακρίνει η ηθική η πίστη και η αποφασιστικότητα. Η εργασιακή μου εμπειρία στα media, στην μόδα και τις πωλήσεις είναι πολυετής και έχω ταξιδέψει σε 25 κράτη σε όλο τον κόσμο. Αυτά λειτουργούν ως εφόδιο για να προσφέρω τα μέγιστα για την πατρίδα.

Έχω εργαστεί στον τομέα των δημοσίων σχέσεων με δικό μου γραφείο με συμμάχους τα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά μου και την εμπειρία μου στην διαχείριση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Έχω αναλάβει την οργάνωση επιχειρήσεων και προωθητικών ενεργειών για εταιρείες με μεγάλη πορεία στο χώρο τους, έχω εργασιακή εμπειρία σε κατάστημα ως υπεύθυνη εταιρείας πολυεθνικής του εξωτερικού, όπου διαχειρίζομαι τόσο το εμπόρευμα όσο και τα ζητήματα ανθρωπίνων πόρων, έχω εργαστεί στα τουριστικά επαγγέλματα, συνδυάζοντας την επικοινωνία και την  δεξιότητά μου στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και των κρατήσεων, με υπευθυνότητα.

Έχω ασχοληθεί και με το επιχειρείν σε καταστήματα εστίασης στο κέντρο της Αθήνας. Τα ενδιαφέροντά μου είναι η εκμάθηση γλωσσών, η κοινωνική δικτύωση, τα social media, τα ταξίδια, η τέχνη, ο εθελοντισμός, ο αθλητισμός και η μόδα. Ξέρω να παίζω πιάνο, κάνω θαλάσσιο και αλπικό σκι και γυμνάζομαι καθημερινά .

Ενώνουμε τις φωνές μας, με την Αφροδίτη Λατινοπούλου που λέει τα πράγματα με το όνομα τους, στο κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ με κοινή λογική, αγάπη για την Πατρίδα μας και όραμα για να κάνουμε την ανατροπή και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το μέλλον της Πατρίδας μας και το μέλλον των παιδιών μας.

 

Την υποδεχόμαστε θερμά και της  ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα της στην Β1΄ Βορείου Τομέα Αθηνών!

 

 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ