Υποψήφιος στην Α’ Ανατολικής Αττικής με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ο Κωνσταντίνος Καρυανός

Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Καρυανό και τον ανακοινώνει με χαρά ως υποψήφιο βουλευτή της στην Α’ Ανατολικής Αττικής.

 

Ο Κωνσταντίνος Καρυανός ξεκίνησε το 1984 σαν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Π. Φαλήρου, και από το 1984 στα γραφεία της κεντρικής διοίκησης της ΟΝΝΕΔ στη Νικηταρά, στο γραφείο του προέδρου Ευάγγελου Μεϊμαράκη το 1985.

Πήγε στη Ρηγίλλης σαν ασφάλεια του προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και συγχρόνως μπήκε στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Μέχρι το 1993 παρέμεινε δίπλα στον πρόεδρο ως ασφάλειά του και μετά μετετέθη στην μόνιμη ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες.

Το 1999 παραιτήθηκε από την ΕΥΠ και έφυγε για το Σύδνεϋ της Αυστραλίας όπου παρέμεινε έως το 2007. Στο Σύδνεϋ εκπαιδεύτηκε και πήρε πτυχίο Security Risk Management από το University of Sydney & Private Investigation.

Το 2007 επέστρεψε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε την Ελένη Καρυανού όπου απέκτησε 2 κόρες, την Όλγα και την Αθηνά.

Μετά την επιστροφή του εργάστηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού μέχρι το 2015. Έπειτα τέθηκε υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το κόμμα Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό, με επικεφαλής τον Βύρωνα Πολύδωρα.

Το 2019 συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές για τον Δήμο Π. Φάληρο με τον συνδυασμό «Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο».

Έκτοτε, συνταξιοδοτήθηκε λόγω αναπηρίας νεφροπαθούς και εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος ασφάλειας έως σήμερα.

 

Τον υποδεχόμαστε θερμά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα του στην Α’ Ανατολικής Αττικής!

 

 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ