Υποψήφιος στην Β3′ Νοτίου Τομέα Αθηνών με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ο Δημήτρης Αλεξόπουλος

Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ καλωσορίζει τον Δημήτρη Αλεξόπουλο και τον ανακοινώνει με χαρά ως υποψήφιο βουλευτή της στη Β3’ Νοτίου Τομέα Αθηνών.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1975.

Σπούδασα διαχείριση έκτακτων αναγκών στις ΗΠΑ, ενώ εργάστηκα για χρόνια ως γεωπολιτικός αναλυτής σε συμβουλευτικές εταιρείες διεθνών στρατηγικών αναλύσεων. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφώ σε διαδικτυακό περιοδικό, έχοντας δημοσιεύσει πολύ επιτυχείς πολιτικές εκτιμήσεις με κορυφαίο παράδειγμα την μοναδική παγκοσμίως πρόβλεψή μου ότι η Τουρκία θα επιτίθονταν σε ένα μικρό κράτος-το οποίο ανέφερα ονομαστικά- και όχι στην νατοϊκή πατρίδα μας. Αυτό το κράτος ήταν η Αρμενία, πράγμα το οποίο τελικά επαληθεύτηκε. Επιπλέον, έχω προτείνει δημοσίως τη δημιουργία Ευρωπαϊκών/Ελληνικών χοτ-σποτ υποδοχής μεταναστών εκτός Ευρωπαϊκού/Ελληνικού εδάφους σε συνεργασία με κράτη της υποσαχάριας Αφρικής.

Τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τη συγγραφή Ποίησης για την οποία έχω αποσπάσει 3 βραβεία σε εθνικούς ποιητικούς διαγωνισμούς.

Αγαπώ πολύ τα ζωάκια συντροφιάς και ιδιαίτερα τις γάτες.

Φιλοδοξία μου είναι να δούμε την Πατρίδα και το Λαό μας ευημερούντες και με ισχυρό βιοτικό επίπεδο.

Σας ευχαριστώ και υπόσχομαι να κάνω οτιδήποτε καλύτερο μπορώ μαζί με εσάς, έτσι ώστε όλες και όλοι μας να έχουμε μερίδιο στην ευτυχία που μας αξίζει.

 

Τον υποδεχόμαστε θερμά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα του στη Β3’ Νοτίου Τομέα Αθηνών!

 

 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ