Υποψήφιος στην Α’ Ανατολικής Αττικής με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ο Ηρακλής Σαμουρίδης

Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ καλωσορίζει τον Ηρακλή Σαμουρίδη και τον ανακοινώνει με χαρά ως υποψήφιο βουλευτή της στην Α’ Ανατολικής Αττικής.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΜΟΥΡΙΔΗ

Το όνομα μου είναι Ηρακλής Σαμουρίδης.

Είμαι Έλληνας ποντιακής καταγωγής, παντρεμένος και πατέρας μιας γλυκύτατης κορούλας.

Γεννημένος στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1979 πέρασα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου στον Πειραιά, ύστερα στην Μεταμόρφωση (κουκουβάουνες) και εδώ και σχεδόν 20 χρόνια μένω στις Αχαρνές (Μενίδι) όπου και εργάζομαι σαν ιδ. Υπάλληλος.

Σαν δευτεροβάθμια εκπαίδευση, λόγω έφεσης στον αθλητισμό, παρακολούθησα τις τάξεις του γυμνασίου στο αθλητικό γυμνάσιο νέου Ηρακλείου σε συνδυασμό με προπόνηση πάνω στο άθλημα του βόλεϊ, και λύκειο στην ΣΕΛΕΤΕ αποφοιτώντας με την ειδικότητα του ψυκτικού, επίσης μιλώ την αγγλική γλώσσα.

Αφού ολοκλήρωσα το σχολείο κατατάχτηκα στον Στρατό και εκπλήρωσα την θητεία μου στην Κρήτη σαν Καταδρομέας αλεξιπτωτιστής

Το 2014 αποφάσισα να συμμετέχω στα κοινά δηλώνοντας συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές στην Μεταμόρφωση σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη «νέοι ορίζοντες» και από τότε μόνο στο πρόσωπο και τις θέσεις της Κυρίας Λατινοπούλου Αφροδίτης και του κόμματος ‘’ ΠΑΤΡΙΔΑ‘’ σε όλα τα επίκαιρα αλλά και πάγια ζητήματα του τόπου μας βρήκα πρώτη φορά τον εαυτό μου να συμφωνεί απόλυτα και να θέλει να γίνει μέλος αυτής της οικογένειας που δημιουργήθηκε και να συμμετέχει ενεργά ώστε η αγανάκτηση όλων μας να γίνει λέξεις και οι λέξεις φωνή και να ακουστεί σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Σας ευχαριστώ.

 

Τον υποδεχόμαστε θερμά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα του στην Α’ Ανατολικής Αττικής!

 

 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ