Υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ο Ευάγγελος Κουτσιανόπουλος

Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ καλωσορίζει τον Ευάγγελο Κουτσιανόπουλο και τον ανακοινώνει με χαρά ως υποψήφιο βουλευτή της στην Α’ Αθηνών.

 

Ο Ευάγγελος Κουτσιανόπουλος γεννήθηκε το 1976 στη Γερμανία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 7 ετών.

Σε ηλικία 14 ετών αφοσιώθηκε στις Πολεμικές Τέχνες για πάνω από 20 χρόνια, όπου είχε αρκετές διακρίσεις τόσο σε Πανελλήνια όσο και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Έχει εργασθεί 25 έτη ως Στέλεχος Ανθρώπινου Δυναμικού σε Πολυεθνικές εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό (Monaco, Qatar και Dubai), στο χώρο του Εμπορίου και στον χώρο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού και έχει λάβει βραβείο καινοτομίας ως Δ/ντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Μέση Ανατολή. Τα τελευταία χρόνια παράλληλα, δίδασκε ως Καθηγητής σε δύο από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε κυρίως από την Εφεδρεία, όπου ως Πολίτης – Οπλίτης , Εθελοντής και μέλος Ομάδας Έρευνας Διάσωσης πίστευε πάντοτε στην Φιλοπατρία και την καλλιέργεια του Εθελοντισμού, συμβάλλοντας στο δύσκολο έργο της Πολιτικής Προστασίας.

Η πολιτική δεν αποτελούσε μέρος κάποιας φιλοδοξίας μου, ωστόσο με την επαναλαμβανόμενη εξαπάτηση των Πολιτών από τις διεφθαρμένες Πολιτικές Δυνάμεις της Χώρας, είπα φτάνει πια!

 

Τον υποδεχόμαστε θερμά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα του στην Α’ Αθηνών!

 

 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ