Υποψήφιος στην Ευρυτανία με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ο Ιωάννης Σπανάκος

Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ καλωσορίζει τον Ιωάννη Σπανάκο και τον ανακοινώνει με χαρά ως υποψήφιο βουλευτή της στην Ευρυτανία.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΗ ΣΠΑΝΑΚΟΥ

Στις 25/02/74 είχε την χαρά ή την ατυχία η μητέρα μου να με γεννήσει στην Αθήνα. Κατάγομαι από την Μάνη, αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα και είμαι πατέρας ενός γιου 17 ετών.

Είμαι αριστούχος στο Αττικό Ωδείο Αθηνών, τραγουδιστής του Ναυτικού την περίοδο του στρατού εν έτη 1992-1993, συνεργασίες με μεγάλα ονόματα Πουλόπουλος, Σταμάτης Κόκκοτας, Κονιτοπούλου, Σαλέας κ.α

Έπαιζα μπάσκετ στον Εθνικό με αρκετές διακρίσεις. Επίσης, έπαιζα ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο και συνέχιζα να παίζω μέχρι και πριν λίγα χρόνια, ερασιτεχνικά. Ασχολήθηκα και με τις πολεμικές τέχνες Σότοκαν Καράτε, Κουνγκ Φου, Κικ Μπόξινγκ και με το Τάε Κβον Ντο.

Για 17 συναπτά έτη ασχολήθηκα με τα ασφαλιστικά δρώμενα, κατέχοντας διευθυντικές θέσεις.

Σπούδασα web design – development -Digital marketing και προγραμματισμό. Έχω μέχρι και σήμερα τη δική μου εταιρεία.

Ασχολήθηκα και με την ψαλτική. Με την ευλογία του πνευματικού μου, έχω κηρύξει και τον λόγο του Κυρίου σε διψασμένες ψυχές κι έχω προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες μου σε οίκο ευγηρίας αλλά και σε εκκλησίες.

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα σπουδάσω και τη Νομική Επιστήμη.

Πρότυπο πολιτικού για εμένα ο μεγάλος Ιωάννης Καποδίστριας.

Η κ. Λατινοπούλου, η Προέδρός μας, είναι η μόνη φωνή, δυστυχώς, που λέει το λογικό ως λογικό και το παράλογο ως παράλογο σε μια κοινωνία που φοράει τα γυαλιά της ανάποδα… Ενώνουμε, λοιπόν, την δυναμική πατριωτική μας φωνή μας για το αυτονόητο που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια… Να αλλάξουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ μας προς το καλύτερο για όλους μας αλλά, κυρίως, για τα παιδιά μας.

 

Τον υποδεχόμαστε θερμά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα του στην Ευρυτανία!

 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ