Υποψήφιος στην Εύβοια με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ο Νικόλαος Σκοπελίτης

Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ καλωσορίζει τον Νικόλαο Σκοπελίτη και τον ανακοινώνει με χαρά ως υποψήφιο βουλευτή της στην Εύβοια.

 

Ο Νικόλαος Σκοπελίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, στις Η.Π.Α., την 21η Μαΐου 1973. Η καταγωγή του είναι από τους Καλημεριάνους της Κύμης Ευβοίας, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι γονείς του.

Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό (πεζικό) το 2003 – 2004 για 6 μήνες. Παντρεύτηκε πρόσφατα και ζει με την σύζυγό του στους Καλημεριάνους της Κύμης Ευβοίας, που ανήκουν στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου.

Αποφοίτησε με προπτυχιακό πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού – Μηχανικού Υπολογιστών από το Πολυτεχνείο Stony Brook, State University of New York το 1996 και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην Αθήνα το 2008. Επίσης, αποφοίτησε με μεταπτυχιακό πτυχίο της Δημόσιας Διοίκησης – Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Brooklyn College, City University of New York το 2003.

Ίδρυσε το Πολιτικό Κόμμα «Μέλλον Των Ελλήνων» το 2009 και είναι πρόεδρος αυτού του κόμματος μέχρι σήμερα. Συμμετείχε στις Εθνικές Εκλογές του 2012 στο Νομό Ευβοίας με το πολιτικό κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και πήρε πάνω από 1.800 ψήφους. Επίσης, συμμετείχε στις Ευρωπαϊκές Εκλογές του 2014 πανελλαδικά, με το πολιτικό κόμμα «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» και πήρε πάνω από 1.700 ψήφους.

 

Τον υποδεχόμαστε θερμά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εύβοια!

 

 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ