Υποψήφιος στην Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ο Νεκτάριος Κουδούνης

Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ καλωσορίζει τον Νεκτάριο Κουδούνη και τον ανακοινώνει με χαρά ως υποψήφιο βουλευτή της στην Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών.

 

ΔΗΛΩΣΗ NEKTAΡIOY KOYΔOYNH

Ο Νεκτάριος Κουδούνης γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής το 1969 από γονείς βιοπαλαιστές. Σπούδασε στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ GR T POPA IASI ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ και αμέσως μετά ακολούθησε την μετεκπαίδευσή του στην ειδικότητα Αθλητιατρικής, έχοντας ήδη από τα πρώτα του βήματα το κάλεσμα στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ της πατρίδας μας.

Η καριέρα του ξεκίνησε από το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΠΙΔΩΝ το 1998 στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ της ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ όπου η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ κατέκτησε την 2η θέση .

Ακολούθησε καριέρα 25 ετών προσφέροντας υπηρεσίες ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ σε Ποδοσφαιρικούς Αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπου συνεχίζονται μέχρι και σήμερα .

Παρακολούθησε την 2η ειδικότητα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, τμήμα επειγόντων περιστατικών, όπου και διατελεί καθήκοντα παρατασιακού ιατρού .

Με ιδιαίτερη τιμή αποδέχτηκε το 2018 την θέση του επίτιμου Μέλους της UNICEF Νοτίων Προαστίων για την προσφορά του στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ενώ από το 2016 έχει ιδρύσει την ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, η οποία κάθε χρόνο πραγματοποιεί δεκάδες Φιλανθρωπικούς Αγώνες ανά την Ελλάδα, προσφέροντας βοήθεια σε τρόφιμα και ένδυση στα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ των Δήμων της πατρίδας μας και στους άστεγους και άπορους συμπολίτες μας.

Το 2016 -2017 διετέλεσε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Εξαιτίας των γεγονότων που προέκυψαν στην Ε2 ΠΕΙΡΑΙΑ το 2017 μετά από εξέγερση των μεταναστών και βάζοντας σε κίνδυνο ζωές Μελών του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και των ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ, δήλωσε την παραίτηση του από τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ.

Το 2018 συμμετείχε ενεργά ως ιατρός στην περίθαλψη των Εγκαυματιών στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, εκτελώντας το συγκεκριμένο καλοκαίρι την τρίμηνη εκπαίδευσή του στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ.

Ομιλεί πέντε γλώσσες: Αγγλικά ,Γαλλικά , Ρουμανικά, Ιταλικά και Ρωσσικά και έχει έναν ανήλικο γιο ηλικίας 12 ετών.

 

Τον υποδεχόμαστε θερμά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών!

 

 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ