Υποψήφιος στον Έβρο με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ο Γεώργιος Συμεωνίδης

Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ καλωσορίζει τον Γεώργιο Συμεωνίδη και τον ανακοινώνει με χαρά ως υποψήφιο βουλευτή της στον Έβρο.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ

Με λένε Γιώργο Συμεωνίδη, είμαι κάτοικος της Αλεξανδρούπολης ΚΑΙ επιθυμώ να κατέβω στης προσεχείς εκλογές, με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Αν με ρωτήσετε για ποιο λόγο θέτω υποψήφιος, θα σας πω ένα. Η Ελλάδα πρέπει να σωθεί και εγώ είμαι μια μικρή πέτρα που θα μπορέσει να στηρίξει τα θεμέλια αυτής της προσπάθειας. Η πόλη της Αλεξανδρούπολης θέλει ανθρώπους με νέο βλέμμα για το μέλλον, αλλαγές ως προς την λειτουργία δημόσιων υπηρεσιών και υποδομών, επισκευές δρόμων στα χωριά, βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καλή αστυνόμευση στα χωριά, για την παράνομη μετανάστευση. Όλες αυτές τις ιδέες τις λέω στους ανθρώπους που γνωρίζω στην πόλη και όλοι συμφωνούν μαζί μου. Από την πλευρά μου και εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να βοηθήσω, έτσι έχω εγγραφεί ως αιμοδότης και δίνω αίμα. Παράλληλα κάνω ό,τι μπορώ να ενημερώνω τους κατοίκους της πόλης για τη σωστή χρήση της ανακύκλωσης.

 

Τον υποδεχόμαστε θερμά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα του στον Έβρο!

 

 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ