Υποψήφιος στον Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ο Ίωνας Ανδρικόπουλος

Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ανακοινώνει με χαρά τον Ίωνα Ανδρικόπουλο ως υποψήφιο βουλευτή στον Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών.

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ:
“Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1976, αλλά όλες οι παιδικές μου αναμνήσεις είναι συνυφασμένες με την υπέροχη Ζάκυνθο, όπου διέμενα τους θερινούς μήνες. Εργάζομαι από 12 χρονών σε οικογενειακές επιχειρήσεις, όπου κόλλησα το μικρόβιο της επιχειρηματικότητας. Σπούδασα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, με εξειδίκευση στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σχέσεις. Χρησιμοποίησα τις πανεπιστημιακές γνώσεις επικουρικά στον τρόπο σκέψης μου και στη διαμόρφωση της προσωπικότητας μου. Από το 2006, μαζί με τη σύζυγο μου, «τρέχουμε» τη δική μας υγιή οικογενειακή επιχείρηση στον χώρο της βιολογικής αγοράς. Έχουμε μια κόρη και εσχάτως μια υπέροχη εγγονή. Δεν έπαψα ποτέ να μορφώνομαι, με τελευταίο εγχείρημα τον κλάδο της πληροφορικής, και ειδικότερα Web Designing, Web Developing και Coding, τομείς στους οποίους φιλοδοξώ να κάνω τα επόμενα επιχειρηματικά μου βήματα.
Είμαι φύση και θέση φιλελεύθερος. Πιστεύω ακράδαντα πως στις επαναλαμβανόμενες χρεωκοπίες των τελευταίων ετών μας οδήγησε το σοσιαλιστικό μοντέλο, που εφαρμόστηκε από όλες ανεξαιρέτως τις κυβερνήσεις από το 1981 έως και σήμερα. Αυτό οδήγησε σε μια κοινωνία εκπαιδευμένη σε επιδοματικές πολιτικές, κομματικούς διορισμούς και πολιτεία-τρόπαιο στον εκάστοτε κυβερνήτη. Με άλλα λόγια στην απόλυτη συνταγή της αποτυχίας. Δεν έπαψα να ελπίζω πως αυτή η -ελληνική- νοσηρή κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Είμαι αισιόδοξος πως με  όλους τους συνεργάτες στην ΠΑΤΡΙΔΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ θα βρούμε απαντήσεις στις δύσκολες πολιτικές εξισώσεις. Γι’ αυτό συμπορεύομαι, συστρατεύομαι και μάχομαι για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και -κυρίως- για τα παιδιά μας” – Ίωνας Ανδρικόπουλος.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και του ευχόμαστε καλή δύναμη στη μάχη του Β3′ Νοτίου Τομέα Αθηνών!

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ