Υποψήφιος στον Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών με την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ο Πασχάλης Κεσκίνης

Η ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ καλωσορίζει με χαρά τον Πασχάλη Κεσκίνη και τον ανακοινώνει ως υποψήφιο βουλευτή στον Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών.

Ο Πασχάλης Κεσκίνης γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1983 και κατάγεται από τις Σέρρες. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Παλαιό Φάληρο Αττικής και ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές στο Ναυτικό Λύκειο Πειραιά (Μηχανικών).

Σπούδασε και αποφοίτησε από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ασπροπύργου ως Μηχανικός ΕΝ και στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Τεχνική Διοίκηση πλοίων από πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ως Μηχανικός σε Πλοία Αλιείας Τορπιλών.

Εργάστηκε στην αρχή σαν Μηχανικός σε ποντοπόρα πλοία μεταφοράς Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ / LNG) και στη συνέχεια ως Αρχιμηχανικός σε ναυτιλιακή εταιρεία στο Λονδίνο. Επιπλέον, η επαγγελματική του δραστηριότητα περιλαμβάνει θέσεις Επιθεωρητή Νηογνώμονα για τη ναυπήγηση πλοίων ΥΦΑ / LNG σε ναυπηγεία της Νοτίου Κορέας και Κίνας, όπως επίσης Τεχνικού Συμβούλου ΥΦΑ / LNG σε ναυτιλιακές εταιρείες στην Οδησσό Ουκρανίας και στην Ελλάδα.

Επί του παρόντος, και παράλληλα με την εργασία του, φοιτά σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ για την απόκτηση Πτυχίου στην Θεολογία και σε Πανεπιστήμιο της Σκωτίας για Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από πολιτική δράση, εντάχθηκε στο Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού το καλοκαίρι του 2021 και εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου του φορέα.

 

Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών!

 

 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ